Terug

Projectontwikkelaar

Brittanie

Ik moet voor handvaardigheid een soort model maken van een paar straten bij elkaar een soort gebied. Maar nou moet ik weten wat een projectontwikkelaar en een makelaar precies doen! Kunt u mij misschien helpen? Ik zou heel graag willen weten wat een projectontwikkelaar en een makelaaar precies doen want ik en nog een meisje moeten die rol een soort van spelen voor een cijfer.

 

Alvast bedankt.

Brittanie

emailadres±

britje_v@hotmail.com


1 Antwoord

Antwoord van Domeco sustainable projects bv

Beste Brittanie,

 

De "Projectontwikkelaar " is iemand die een idee heeft bedacht voor het bouwen van een nieuw huis of kantoor of winkelcentrum etc. hij zoekt naar grond waar op hij dit kan laten bouwen, dan laat hij het nieuwe gebouw ontwerpen door een architect, vraagt een bouwvergunning aan en zoekt een aannemer die het gebouw kan bouwen.

 

De "Makelaar" is een persoon die partijen bij elkaar brengt, met andere woorden hij weet mensen die een huis of een kantoor gebouw zoeken om te gebruiken en hij kent aan de andere kant mensen die een huis of kantoor willen verkopen. De makelaar brengt de gebruikers en de aanbieders bij elkaar.

 

Dus zodra de projectontwikkelaar zijn plannen heeft voor een nieuw huis te bouwen dan vraagt hij de makelaar of die wil helpen met het zoeken naar een gebruiker (huurder of koper) van zijn nieuw te bouwen huis.

 

Ik hoop dat het zo duidelijk voor je is.

 

Veel succes met je school project!!

 

Met vriendelijke groeten,

 Hans van der Weide

Domeco Sustainable Projects BV (Projectontwikkelaar)