Toenzal Invest BV


Toenzalstraat 24 1363 RJ Almere
0615179667 Klik om te bellen

Over Toenzal Invest BV

Toenzal Invest is een Projectontikkelaar uit Almere, voor Almere en (voornamelijk) met Almeerse partijen.

Wij ontwikkelen nieuwbouwprojecten voor kleine (startende) ondernemers en MKBers op interesante locaties in Almere. We hebben een inhouse arcitect en korte lijnen met de gemeente zodat ze zeer snel kunnen schakelen en werken.

Ook interesante en betaalbare appartementen zijn voor ons geen probleem.

Onze inhouse architect heeft erg veel ervering in de woningmarkt in een breedt scala van mogelijkeden. Van zelfvoorzienden woningen tot tiny houses tot appartmenten complexen. Wij zijn in staat beschikbare kavels te bebouwen maar ook bestaante projecten te transformeren naar een nieuwe bestemming. We hebben betrouwbare partners waar we mee samen werken. Alle partners zijngrondig onderzocht voordat er een samenwerkingsverband is ontstaan.

Toenzalinvest gaat voor kwaliteit. Onze missie is daarom: Betrouwbaar in duurzame ontwikkeling.
Onze visie: Door het ontwikkelen van projecten op kleine schaal blijft er op zekere hoogte flexibiliteit voor de klant zodat de wens van de bouw vooraf meegenomen kan worden. Zo willen we een aantrekkelijke partner worden voor startende en woningeigenaren en ondernemers. Op korte termijn willen we kleine bedrijfppanden voor een goede prijs aanbieden voor ZZP’ers, MKB’ers of particulieren die willen investeren in vastgoed. Tegelijkertijd zijn we woningbouwprojecten aan het ontwikken om aan te kunnen bieden voor starters op de woningmarkt met modaal inkomen.

Foto's

Flexibele bedrijfsunits in Almere, A6 locatie

Ontwikkeling van

Bedrijfspanden
Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Maatschappelijk vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

Toenzal Invest BV


Toenzalstraat 24 1363 RJ Almere
0615179667 Klik om te bellen