Roosenstruyck Real Estate


Dalsteindreef 222 1102 WX Amsterdam
020 244 0541 Klik om te bellen

Over Roosenstruyck Real Estate

Roosenstruyck Real Estate is :

projectontwikkelaar

woning en vastgoed handelaar

3D en Constructietekeningen

Meer dan 10 jaar ervaring

Wij denken met de tijd mee en blijven niet stilstaan.

Ons doel is om betaalbare woningen te creëren in Nederland. Wij proberen om bestaande gebouwen zoals leegstaande kantoorgebouwen of andere leegstaande gebouwen of fabrieken om te bouwen tot woningen. 

Ook zijn wij op zoek naar kavelgrond om hierop woningen te realiseren. Dit doen wij samen met andere projectontwikkelaars, gemeentes, investeerders en bouwbedrijven. 

Doordat wij door onze jarenlange ervaring een hele hoop contacten hebben opgebouwd hebben wij alle samenwerkende partijen in de hand. Dit zijn andere projectontwikkelaars, bouwbedrijven (groot en klein) gemeentes, architecten, makelaars, taxateurs, zonnepaneleninstallateurs, groen-denkers, innovatievelingen en ga zo maar door.

Wij proberen niet standaard woningen te maken maar wij willen ook graag oog op de toekomst voor onze kinderen. Niet alleen mijn kinderen, maar misschien ook die van u. Zo proberen wij de nieuwste technieken toe te passen, proberen wij duurzaam te werken, de CO2 voetafdruk te beperken, zonnepanelen toe te passen, heel veel groen te verwerken en ook de bewoners proberen te motiveren en misschien wel te dwingen om mee te denken en mee te doen aan een groene toekomst voor ons allemaal. Denkt u hierbij aan verplichte afvalscheiding en verplicht het hebben van een aantal planten. 

Wij bouwen dus niet zomaar.. Wij bouwen in de toekomst en aan onze toekomst.

Wij zijn er voor de mensen

Foto's

3D tekening

Roosenstruyck Real Estate in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Maatschappelijk vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

Roosenstruyck Real Estate


Dalsteindreef 222 1102 WX Amsterdam
020 244 0541 Klik om te bellen