ROgeo BV


Utrechtsestraat 61 6811 LW Arnhem
088-7006000 Klik om te bellen

Specialist in datagedreven gebiedsontwikkeling
De basis voor elk gebiedsgerelateed vraagstuk
ROgeo ondersteunt projectontwikkelaars

Over ROgeo BV

ROgeo staat voor ruimtelijke ontwikkeling en geo-informatie. ROgeo heeft het unieke drieluik van kennis van het publiek instrumentarium, de private aangelegenheden en het civiele proces verenigd onder een dak. Dit draagt bij aan een prettige, efficiënte en productieve samenwerking. Wij zijn gedreven GEO-en GIS specialisten die het mogelijk maken om een juridische weergave van de werkelijkheid op kaart te zetten. Rogeo werkt landelijk, is jong en ambitieus en is gevestigd in Arnhem. Met een groeiende groep specialisten in de ruimtelijke ontwikkeling werken wij aan ruim driehonderd projecten in heel Nederland voor meer dan dertig relaties.


Gratis Gebiedsscan

ROgeo heeft een geautomatiseerde gebiedsscan ontwikkeld voor heel Nederland. De meest fundamentele omgevingsinformatie direct opvragen in een handzaam PDF rapport en een gebiedsviewer. Selecteer zelf een of meerdere percelen in onze dossiergrens editor en ontvang alles in de mail.

Je kunt hiermee zelf een gebied selecteren waarna alle informatie wordt opgevraagd van percelen, gebouwen, bestemmingen. Dit alles wordt in een rapport en een digitale raadpleeg omgeving beschikbaar gemaakt. Kijk hiervoor op onze site.

 

 


Vier redenen om voor ROgeo te kiezen

Grondig: wij werken secuur en hebben verstand van ruimtelijke ontwikkeling en geo-informatie. Wij visualiseren de juridische en financiële werkelijkheid op kaart.

Snel: vragen zijn er om te beantwoorden. ROgeo levert vrijwel altijd direct. Wij zijn gewend om binnen de dynamiek van besluitvorming te werken.

Objectief:ROgeo is de verbindende factor tussen de verschillende disciplines en zorgt daarbij voor eenduidigheid uitgangspunten op basis van Geo-informatie.

Beschikbaar: wij geloven niet in eenmalige leveringen. Bij ons blijft het geleverde beschikbaar zodat onze klanten altijd de toenmalige geo-informatie en context kunnen achterhalen.

Een rijk aan gegevens!

Foto's

Gebiedsscan
Belemmeringenkaart
Overzichtskaart
Luchtfoto

ROgeo BV in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Maatschappelijk vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Artikelen

Kadastraal uittreksel niet meer overtypen

Voor veel verschillende doeleinden zijn gegevens uit het Kadaster nodig. Het kadastraal uittreksel is met betrekking tot eigendomsgegevens van een perceel een veelgebruikt product. Hierin staat onder...

Onze locatie

Logo ROgeo BV

ROgeo BV

ROgeo BV


Utrechtsestraat 61 6811 LW Arnhem
088-7006000 Klik om te bellen