ROgeo BV


Utrechtsestraat 61 6811 LW Arnhem
088-7006000 Klik om te bellen

Over ROgeo BV

ROgeo staat voor ruimtelijke ontwikkeling en geo-informatie. ROgeo heeft uitgebreide ervaring en expertise met het inzichtelijk maken en sturen op geo-informatie in ruimtelijke ontwikkelingen. Rogeo werkt landelijk, is jong en ambitieus en is gevestigd in Arnhem. Met een groeiende groep specialisten in de ruimtelijke ontwikkeling werken wij aan ruim driehonderd projecten in heel Nederland voor meer dan dertig klanten.


Gebiedsscan

ROgeo heeft een geautomatiseerde gebiedsscan ontwikkeld voor heel Nederland. De meest fundamentele omgeving informatie direct opvragen in een handzaam PDF rapport en een gebiedsviewer. Selecteer zelf een of meerdere percelen in onze dossiergrens editor en ontvang alles in de mail.

Je kunt hiermee zelf een gebied selecteren waarna alle informatie wordt opgevraagd van percelen, gebouwen, bestemmingen. Dit alles wordt in een rapport en een digitale raadpleeg omgeving beschikbaar gemaakt.


Vier redenen om voor ROgeo te kiezen

Grondig: wij werken secuur en hebben verstand van ruimtelijke ontwikkeling en geo-informatie. Wij visualiseren de juridische en financiële werkelijkheid op kaart.

Snel: vragen zijn er om te beantwoorden. ROgeo levert vrijwel altijd direct. Wij zijn gewend om binnen de dynamiek van besluitvorming te werken.

Objectief:ROgeo is de verbindende factor tussen de verschillende disciplines en zorgt daarbij voor eenduidigheid uitgangspunten op basis van Geo-informatie.

Beschikbaar: wij geloven niet in eenmalige leveringen. Bij ons blijft het geleverde beschikbaar zodat onze klanten altijd de toenmalige geo-informatie en context kunnen achterhalen.

Foto's

ROgeo BV in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Maatschappelijk vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken