Roelofs Planontwikkeling


Dorpsstraat 20 7683 BJ Den Ham
0546 67 88 88 Klik om te bellen

Over Roelofs Planontwikkeling

 

Roelofs Planontwikkeling ontwikkelt plannen voor en met gemeenten, woningbouwcorporaties, aannemersbedrijven en makelaars, in opdracht, in eigen beheer of als partner in publiekprivate samenwerkingen.

 

Roelofs Planontwikkeling is een uitstekende partner in alle fasen van ontwikkeling tot realisatie van woningbouw, bedrijfs- of recreatieterreinen. We beschikken over de expertise om het gehele proces van begin tot eind te organiseren, in goede banen te leiden en uit te voeren. Risicodragend kunnen wij op allerlei manieren partij zijn. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, waardoor we snel en flexibel kunnen opereren.

 

Roelofs Planontwikkeling maakt deel uit van Roelofs. Al meer dan 57 jaar houdt Roelofs zich bezig met de (her)inrichting van openbare ruimte. Altijd met oog voor de omgeving én de gebruikers. Uiteindelijk zijn het deze gebruikers die de meerwaarde van onze inspanningen beleven. Als integrale dienstverlener, kennispartner en projectbeheerser is ons doel “meer waarde aan ruimte” te geven.

 

Foto's

Ontwikkeling van

Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

Roelofs Planontwikkeling


Dorpsstraat 20 7683 BJ Den Ham
0546 67 88 88 Klik om te bellen