Planviewer BV


Utrechtsestraat 61 6811 LW Arnhem
0887006000 Klik om te bellen

Inzicht in ontwikkellocatie
Locatiedata dagactueel en compleet
Start voor gebiedsgerelateerde vraagstukken

Over Planviewer BV

Planviewer is sinds 2010 het Nationale Locatie Platform. Meer dan 300.000 bezoekers per maand vertrouwen op ons platform. Samen zijn ze goed voor 1 miljoen zoekacties naar een locatie. Deze cijfers staan nog los van het intensieve zakelijk gebruik door o.a. notariskantoren, financiële dienstverleners, makelaars, projectontwikkelaars en meer dan 100 gemeenten. 

Planviewer is gestart als zusterbedrijf van www.rogeo.nl, de Geo informatie specialisten van Nederland vanuit de wens van klanten op een interactieve manier kaarten te leveren zonder dataverlies.

Wij geloven in de toegankelijkheid van actuele en betrouwbare locatiedata, transparant en voor iedereen beschikbaar. 

Planviewer Rapporten
In de basis is Planviewer gratis voor een snelle check. Maar wil je echt de diepte in, daarvoor hebben we verschillende Planviewer Rapporten en Webservices gemaakt. Planviewer werkt al voor veel ontwikkelaars en bouwbedrijven. Of het nu gaat om stikstof, pfas, of de impact van bestemmingsplannen en Lokale Bekendmakingen. Planviewer brengt elke locatie in beeld; van een enkel object tot en met totale portefeuilles. Ook gedurende de
ontwikkeling van locaties maakt Planviewer het mogelijk locaties in de gaten te houden op basis van openbare data te combineren met eigen data in de eigen IT omgeving.

Planviewer levert hiervoor interactieve kaarten en onze producten zijn met onze API/ Webservices (www.planviewer.nl/p/webservices) eenvoudig te integreren in jouw eigen digitale omgeving. Wij maken gebruik van openbare bronnen, eigen gegevens en Kadastrale data om tot een uitgebreid rapport te komen, geschikt voor consumenten en de zakelijke markt.

CAD/GIS: speciaal voor architecten en technisch tekenaars
Voor architecten en technisch tekenaars bieden wij CAD en GIS kaarten als basis voor een ontwerp of het aanvragen van een bouwvergunning.

Het Nationale Locatie Platform

Foto's

Gebiedsontwikkeling
Webservices Planviewer
Vind ontwikkelmogelijkheden op Planviewer.nl

Ontwikkeling van

Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Maatschappelijk vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

Logo Planviewer BV

Planviewer BV

Planviewer BV


Utrechtsestraat 61 6811 LW Arnhem
0887006000 Klik om te bellen