mijn nieuwbouwontwikkelaar


Esborgstraat 6 9679 BT Scheemda
06-29538690 Klik om te bellen

Over mijn nieuwbouwontwikkelaarOnze activiteiten

Vanuit Scheemda opereren we landelijk. Onze projecten variëren van experimenteel en kleinschalig, tot grootschalige ontwikkeling, zowel binnenstedelijk als in de uitbreidingsgebieden. Naast deze projecten zijn de laatste jaren ook de projectmanagementactiviteiten uitgebouwd, veel voorkomende werkzaamheden zijn particuliere klanten die gebruik maken van onze diensten.


Onze werkwijze
Als antwoord op de veelal standaardmatige projectbenadering, onderscheiden wij ons door een intensieve, directe en persoonlijke betrokkenheid gedurende het gehele proces; van planvisie tot realisatie.
Elk project is uniek. Voor de ontwikkeling van projecten benutten wij de kwaliteiten van de locatie. Wij zoeken daarbij naar een goed evenwicht tussen bijzondere architectuur en een optimaal woonmilieu. Daarbij staan een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding en duurzame ontwikkeling voorop. Wij selecteren professionals zoals stedenbouwkundigen, architecten, adviseurs en aannemers die passen bij de opdracht en een toegevoegde waarde hebben voor het project.


Kenmerkend
Als onafhankelijke ontwikkelaar met een allround team en korte lijnen, zijn wij flexibel en slagvaardig. Ambitieus en gedreven. De intensieve en persoonlijke betrokkenheid blijft gedurende het gehele ontwikkelproces voorop staan. Onze projecten onderscheiden zich door de bijzondere architectuur en de 'menselijke maat'; geen massabouw, maar unieke ontwikkelingen met een meerwaarde voor de gemeente, de bewoner en de omgeving.

mijn nieuwbouwontwikkelaar in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Commercieel vastgoed
Woningen

Onze locatie

mijn nieuwbouwontwikkelaar


Esborgstraat 6 9679 BT Scheemda
06-29538690 Klik om te bellen