Koop Mijn Pand in Utrecht


Maliestraat 7 3581 SH Utrecht
030 7370182 Klik om te bellen

Over Koop Mijn Pand in Utrecht

KOOP MIJN PAND in UTRECHT nl koopt panden in de stad Utrecht. Wij zijn als projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gespecialiseerd in het hoogwaardig renoveren en restaureren van authentieke panden in de stad Utrecht. We kopen voor eigen rekening woningen, appartementen, stadsvilla's, beleggingspanden, studentenhuizen, bedrijfs-, kantoor en winkelpanden.

Met een vast netwerk van architecten en bouwbedrijven zorgen wij bij al onze projecten voor een goed plan, het (indien nodig) kadastraal splitsen van panden en de overige benodigde vergunningen.

De aangekochte panden worden van een nieuwe, strakke uitstraling voorzien. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken en kwalitatief hoogstaande materialen. Het zijn niet alleen statige, oude panden die wij opknappen, we leveren ook nieuwe appartementen op.

KOOP MIJN PAND in UTRECHT is actief op zoek naar studentenhuizen en beleggingspanden in Utrecht om aan te kopen. Ook panden met achterstallig onderhoud of vraagstukken omtrent omzettingsvergunningen komen in aanmerking.

We zijn gespecialiseerd in het in orde brengen van vergunningen, het renoveren van panden, het aantrekken van goede huurders en het professioneel beheren van verhuuraangelegenheden.

We beschikken over een eigen middelgrote portefeuille met panden in de stad Utrecht. Regelmatig worden deze aan eindbeleggers of particulieren te koop aangeboden.

Foto's

Renovatieproject aan de Bilstraat in Utrecht - Pand aangekocht, geheel herontwikkeld en verkocht door KOOP MIJN PAND in UTRECHT
Woning aan het Oorsprongpark in Utrecht, gekocht en herontwikkeld door KOOP MIJN PAND in UTRECHT
Pand aan de Beverstraat in Utrecht. Afgesplitst van een winkelpand in een naburig perceel. Daarna geheel herontwikkeld en verkocht door KOOP MIJN PAND in UTRECHT
Een serie door KOOP MIJN PAND in UTRECHT aangekochte en gerenoveerde woon- winkelpanden aan de Nachtegaalstraat in Utrecht
Stadswoning in Utrecht, onder leiding van KOOP MIJN PAND in UTRECHT door architect en aannemer herontwikkeld

Ontwikkeling van

Commercieel vastgoed
Woningen

Onze locatie

Logo Koop Mijn Pand in Utrecht

Koop Mijn Pand in Utrecht

Koop Mijn Pand in Utrecht


Maliestraat 7 3581 SH Utrecht
030 7370182 Klik om te bellen