Foruminvest B.V.


J.J. Viottastraat 43 1071 JP Amsterdam
020-2405555 Klik om te bellen

Over Foruminvest B.V.

 

Foruminvest B.V.

 

 

Foruminvest is een toonaangevende Europese vastgoedontwikkelaar van winkelcentra, woningen en hotels.

Sinds de oprichting in 1987 onderscheidt de vastgoedontwikkelaar zich door haar creativiteit, financiële slagkracht en snelle besluitvorming.

Foruminvest ontwikkelt winkel-, woning-, en hotelprojecten zowel op eigen initiatief als in nauwe samenwerking met (internationale) beleggers, grondeigenaren, gemeenten en andere stakeholders. Het bedrijf beschikt over een zeer toegewijd team en een indrukwekkend Europese trackrecord op het gebied van hoogwaardige en duurzame ontwikkelingen.

Het gehele traject van acquisitie tot realisatie wordt door het eigen team van Foruminvest verzorgd in samenwerking met onder andere gemeenten, (inter)nationale architecten, adviseurs, makelaars, retailers en hotelketens.

Foruminvest heeft diverse internationale prijzen in ontvangst mogen nemen van ICSC Europe, ICSC Global, de Nederlandse, Belgische en Italiaanse Council of Shopping Centres, MAPIC, REurope en FGH Bank voor de hoge kwaliteit van de projecten, sterke marketing campagnes en voor haar uitstekende samenwerking met (gemeentelijke) overheden.

 

 

     

Ontwikkeling van

Woningen

Onze locatie

Foruminvest B.V.


J.J. Viottastraat 43 1071 JP Amsterdam
020-2405555 Klik om te bellen