De Huurwoning Bemiddelaar


Torplaan 2b 1785 BA Den Helder
0223-694396 Klik om te bellen

Over De Huurwoning Bemiddelaar

De Huurwoning Bemiddelaar is gespecialiseerd in het huisvesten van: Particulieren, Expats, On & Offshore personeel, Arbeids migranten, Defensie personeel. Short of long stay? Wij verzorgen het! Onze kantoren staan 6 dagen per week voor u klaar. 

Vertrouwd en met direct resultaat uw woning verhuren of een woning huren? Door onze persoonlijke en professionele aanpak zijn wij in staat om vraag en aanbod direct op elkaar af te stemmen. Op zoek naar een woning? Wij hanteren geen puntensysteem of wachtlijst waardoor iedereen gelijke kansen heeft en u snel van een woning verzekerd kunt zijn. Uw woning verhuren voor korte of langere tijd? Van intake tot huurcontract en van internetpresentatie tot sleuteloverdracht, wij regelen het voor u.

Met 5 zelfstandige vestigingen en ruim 550 woningen in onze portefeuille en ruim 250 woningen in volledig management, kunnen wij met recht zeggen dat verhuur van uw woning in vertrouwde handen is. Voor u als verhuurder een fijne gedachte dat uw woning volgens de huidige wet- en regelgeving verhuurd wordt!

Onze kantoren zijn bekend met de lokale woningmarkt en daarbuiten maken wij gebruik van onze eigen kantoren en diverse samenwerkingspartners. Hierdoor zijn wij in staat u nog sneller en beter van dienst te zijn! Kijk eens vrijblijvend rond op onze website voor meer informatie. En heeft u dan nog vragen of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid van huur of verhuur van een woning, laat het ons weten. Wij heten u van harte welkom, er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder.

Ontwikkeling van

Woningen

Onze locatie

De Huurwoning Bemiddelaar


Torplaan 2b 1785 BA Den Helder
0223-694396 Klik om te bellen