CRA Vastgoed B.V.


Elzentlaan 29 5611 LH Eindhoven
0402135122 Klik om te bellen

Over CRA Vastgoed B.V.

CRA Vastgoed bedenkt en realiseert creatieve oplossingen voor complexe projecten. Nederland is het werkterrein, met een focus op de Brabantse steden. Wij richten ons daarbij op wonen, maatschappelijk- en commercieel vastgoed. Onze ervaring en expertise ligt bij de invulling van complexe binnenstedelijke locaties, van eerste haalbaarheidsstudies tot en met realisatie. Overall werken wij binnen onze projecten op een transparante wijze samen met ketenpartners op het gebied van financiering en ontwikkeling onder het motto 'resultaat komt samen'!

In co-makership met opdrachtgevers en gebruikers vertalen wij de huisvestingsbehoefte in passende projecten. Inclusief mogelijke financieringsvormen, beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide en professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven.

Het netwerk van strategische partners en opdrachtgevers ontwikkelt zich voortdurend.

Partnerschap vindt zijn basis in duurzaamheid, professionaliteit, vertrouwen en integriteit, met als uitgangspunt een prettige en informele manier van zakendoen. Dat kenmerkt onze aanpak.

De organisatie werkt met succes aan nieuwe, sectorgerichte concepten en samenwerkingsvormen. Voorbeelden daarvan zijn de nieuwe huisvesting van KPMG aan de Dorgelolaan te Eindhoven, omgekeerde integratie met zorg en wonen bij Kloostervelden in Sterksel, zorg en wonen in Hof te Berkel in Horst en binnenstedelijke ontwikkeling DOK 40 in Eindhoven.

Het werkterrein is Nederland, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. De aandachtsvelden zijn wonen, maatschappelijk en commercieel vastgoed. CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep.

CRA Vastgoed B.V. in het kort

Referentieprojecten op website

Ja

Ontwikkeling van

Bedrijventerreinen
Commercieel vastgoed
Multifunctionele gebieden
Woningen
Woonwijken

Onze locatie

CRA Vastgoed B.V.


Elzentlaan 29 5611 LH Eindhoven
0402135122 Klik om te bellen