sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Esborgstraat 6
    9679 BT Scheemda
  • 06-29538690

mijn nieuwbouwontwikkelaarOnze activiteiten

Vanuit Scheemda opereren we landelijk. Onze projecten variƫren van experimenteel en kleinschalig, tot grootschalige ontwikkeling, zowel binnenstedelijk als in de uitbreidingsgebieden. Naast deze projecten zijn de laatste jaren ook de projectmanagementactiviteiten uitgebouwd, veel voorkomende werkzaamheden zijn particuliere klanten die gebruik maken van onze diensten.


Onze werkwijze
Als antwoord op de veelal standaardmatige projectbenadering, onderscheiden wij ons door een intensieve, directe en persoonlijke betrokkenheid gedurende het gehele proces; van planvisie tot realisatie.
Elk project is uniek. Voor de ontwikkeling van projecten benutten wij de kwaliteiten van de locatie. Wij zoeken daarbij naar een goed evenwicht tussen bijzondere architectuur en een optimaal woonmilieu. Daarbij staan een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding en duurzame ontwikkeling voorop. Wij selecteren professionals zoals stedenbouwkundigen, architecten, adviseurs en aannemers die passen bij de opdracht en een toegevoegde waarde hebben voor het project.


Kenmerkend
Als onafhankelijke ontwikkelaar met een allround team en korte lijnen, zijn wij flexibel en slagvaardig. Ambitieus en gedreven. De intensieve en persoonlijke betrokkenheid blijft gedurende het gehele ontwikkelproces voorop staan. Onze projecten onderscheiden zich door de bijzondere architectuur en de 'menselijke maat'; geen massabouw, maar unieke ontwikkelingen met een meerwaarde voor de gemeente, de bewoner en de omgeving.


mijn nieuwbouwontwikkelaar in het kort

Ontwikkeling van

  • Commercieel vastgoed
  • Woningen

Referentieprojecten op website:

Ja